dijous, 16 de gener del 2014

Sortida amb la secció infantil/juvenil de l'Associació Excursionista Collbató


El darrer cap de setmana de l'any passat, varem portar la secció infantil/juvenil de l'AssociacióExcursionista Collbató, a escalar a la Muntanya de Montserrat, amb la gent de La Sargantana.



El dissabte vaig anar amb els nens i nenes de segon nivell a escalar la Miranda de les Bohigues. Varem fer la l'Aresta Bruc, un bonic fil on la canalla van poder gaudir una bonica i aèria escalada. Les vistes des del cim són fantàstiques!!


El diumenge anem amb el grup de primer nivell a escalar a la Portella Inferior. Vam escalar la cara Este, també amb molt d'ambient i unes magnífiques panoràmiques de tota la regió d'Agulles. Va ser un cap de setmana molt divertit!!!




dimecres, 8 de gener del 2014

ARNEDILLO, escalada esportiva a La Rioja

Espectacular mur al vesant Nord del petit congost.
La Laia sempre proposa zones o parets on no hem estat mai. Per a ella Arnedillo ja és conegut però jo no ho havia visitat mai, així que em l'arribada del mal temps a Etxauri vam fer cap a aquest petit poblet.
Placa farcida de coliflors rogenques.
Varis sectors escampats pel congost que dona accés al poble per el NordEst, conformen aquesta zona d'escalada que es complementa amb unes piscines d'aigües termals gratuïtes.
Part de dalt de la paret, més inclinada i amb xorreres.
Destaca especialment un bonic mur amb vies que van del 6c al 8c, predominant el setè grau alt i els vuitens. Roca molt bona, amb xorreres a les parts altes i gota d'aigua amb mini coliflors a les part baixes de la paret.

Tot i ser un poble molt petit, Arnedillo compta amb una àrea acondicionada amb lavabos, piques per a fregar plats, serveis per autocaravanes, corrent elèctric... models que potser caldrà seguir si no volem que els sectors més populars de casa nostre es converteixin en abocadors...


INICIACIÓ A LA FERRADA DE LES BAUMES CORCADES


Per acabar l'any vaig acompanyar un grup de 4 noies a la concorreguda ferrada de les Baumes Corcades de Centelles. El dia va ser fred, però ens va acompanyar el sol durant gairebé tot el recorregut, podent gaudir d'una bonica jornada a la vertical.

Una nova experiència per a les quatre i molt bé que s'ho van passar!! L'Elisabet i la Cristina no van resistir la temptació i van creuar el pont nepalí de aproximadament 70 metres.


L'Anna i la Clara van optar per la variant més senzilla, i van aprofitar l'espera per descansar i esmorzar una mica.

Varen acabar l'any contentes d'haver fet la ferrada i haver superat les seves pors, aquest 2014 més!!!