divendres, 25 d’abril del 2008

The Creek is The Best

Per fi!!!! Oooo que be!!! Indian Creek again!!!! Aquest magnific paratge on la roca roja i el verd de la primavera ens fa oblidar, per moments, del patiment de l'escalada de fisures. Aqui els graus no conten o al menys intentem no pensar-hi massa... els 5.10 fan suar i bufar com en cap altre lloc del mon!!! Pero les ganes de poder escalar i encadenar aquest fisures perfectes fan que cada dia ens esparedrapem les mans, ens carreguem de friends i de moooolta fe i... a empotrar!!!!

Amb en Popi i la Montse vam patir una nevadeta pero el sol del desert ens va diexar escalar cada dia, fins que les forces van dir prou i vam anar a buscar en Marcel a Grand Junction. Com no, vam tornar a Indian Creek i aquest cop vam coincidir amb una colla de catalans i un brasileny que hem adoptat a la furgo(es el nostre off-width ropegun!!!). En Marcel ja s'ha posat les piles i s'enfiala per les fisures com qui no vol la cosa!!! Ara ja es hora d'anar a escalar alguna torre!!


Escalem la North Face de Castleton amb un vent terrible, via guapa, aeria i... dura!!! quin fart de bufar!! Les vistes des del cim son genials!!! Ahir vam escalar el Lighthouse, prop de Moab i avui toca una mica de descans, a carregar les piles per mes empotraments!!!

3 comentaris:

morfu ha dit...

No saps pas lo content que em poso cada cop que puc llegir una entrada al teu blog, com mola anar seguint la vidilla grimpaire. A més al tornar a veure paisatges Utahencs omple, vaja que ja tornaria altre cop a posar-me esparadrap i a empotrar de valent, ufff !!! quants records. Aprofiteu a tope que aquestes fisures es troben molt a faltar!
Una abraçada per tota la trope Chevy.

Ferran Guerrero ha dit...

m'alegro que tot vagi tant be, en especial al meu germa petit Marcel que ja veig que el tiu va a muerte aixi m'agrada colla de bous fanatics, que disfruteu molt.
Records per a tots 4.

Marcel una abraçada desde Vic, ferran, laia, Gullich i prana...
ciao

Gemma i Eduard ha dit...

Ei Vilaplain!
Com hi vas nanu... Tela, no pares!! Molt bé! Continua amb l'experiència Americana a tope, i no deixis de compartir les teves aventures!!

Una abraçada des del país del North, on de moment la roca està ben coberta de neu...

Edu