dissabte, 10 de maig del 2008

The Black is Beautiful

Ja es veia a venir que aixo de marxar d'Indina Creek no podia ser massa bo... despres de conduir menys de 10 minuts en direccio a Moab... que passa?!?!?! la direccio de la furgo no va!!! els frens tampoc!!! merda!!!! la furgo averiada... ... s'ha trencat la corretja del ventilador. Encara estem prou de sort i para un poli ben trempat que ens ajuda amb la trucada al servei de grua. Mentre ens arreglen la furgo aprofitem per enllestir les nostres necessitats basiques: dutxa, rentar roba, menjar, comprar... ... Hem estat prou de "sort" ja que la furgo esta llesta a la tarda, aixi que ens dirigim cap a Black Canyon of Gunnison, Colorado.
Tot i arribar a les quatre de la matinada, despres d'una dormideta ens equipem i comencem a baixar la canal que ens porta a les grans parets d'aquest increible indret. L'ambiet es del tot tetric ja que el congost es molt estret i profund, el granit de color fosc es d'una qualitat dubtosa i el soroll del Gunnison River resona per totes les parets.
Fins avui hem escalat tres vies: vam comensar amb Maiden Voyage, curteta, per fer-nos una idea del que ens pot oferir el Black Canyon. L'endema vam escalar Scenic Cruise, una de les classiques de la zona, mes llarga(14 llargs) i mantinguda ens va dixar ben sevits!! Ahir en Marcel i en Kevin van escalar Journey Home i en Luiz i jo Checkerboard Wall les dues de 6 llargs on vam poder disfrutar molt.
Avui toca descans, aqui no hi ha gaire escaladors aixi que no patim per trovar cues a les vies. L'ambient al campground es molt tranquil, un lloc molt acollidor amb nomes unes 8 o 10 parecles i entre setmana gairebe no hi ha gent. Nomes pensar en la gentada que ens trovarem a Yosemite... ... s'esta tan traquil aqui!!!

1 comentari:

Oriol Quo ha dit...

Juaa! El congost no se si és tètric o no.. jajja. Però la imatge de la furgo... et ben juro que si que ho és, si! jajaja

Quo ... i mort d'enveja!!