dijous, 29 de maig del 2008

Utah Cracking

Les fotos de Utah ja estan a l'album:

4 comentaris:

Kiku ha dit...

Bones fotos , quina enveja que feu , i aixo que a mi les fisures no es que em flipin masa pero fan una pinta hinumana. Marc si algun dia pots miram el preu de uns peus de gat , els EVOLV PONTAS i digam el preu , aqui no els venen i magradaria comprar . Ja diras algu vale ? Vinga ens veiem ( un dia o un altre)

Gemma i Eduard ha dit...

Quina enveja nanu... Tela quin fart d'escalar que t'estas fent!!!

Altra vegada, les fotos son guapissimes.

Vagi molt be!

Eduard

Kiku ha dit...

Marc he estat miran els EVOLV PONTAS per internet , a la pagina www.evolvesports.com surten tots els distribuidors , si encara estas per UTAH hem faries un favor , crec que valen uns 54 euros , si ho troves diguem on et puc enviar els diners i ho fare , HEM QUEDARIA DOS PARELLS . ENROLLET TIU !! MERCI.

Carles Banús i Puigivila ha dit...

Hola Marc, veig que estàs disfrutant de valent. Primer de tot disculpa que em posi en contacte amb tu a través d’un comentari al teu bloc, però no he pogut trobar cap adreça de correu. Per tant entendré perfectament que esborris el comentari un cop llegit.

El motiu del missatge és el d’informar-te de la primera trobada blocaire d’Osona, que tindrà lloc el proper divendres 13 de juny a Tavèrnoles. A continuació et reprodueixo el text de la convocatòria.

Suposo que per aquestes dates encara estaràs escalant, però m'ha semblat convenient informar-te'n.
Una salutació, Carles Banús
******
Osona, juny de 2008


Company/-a blocaire,

Com potser ja saps, des de fa uns mesos un grup de blocaires d’aquesta comarca estem impulsant l’osonosfera.cat, un portal virtual que aglutinarà tota la comunitat blocaire d’Osona. El portal serà un agregador de blocs personals i col•lectius de diferents tipologies i temàtiques per tal de projectar amb més força aquesta rica comunitat blocaire a la catosfera. L’eina, a més de ser col•lectiva, serà una bona manera de compartir continguts entre tots els agregats. Hem elaborat una llista de blocs (que caldrà anar ampliant a mesura que n’apareguin de nous) en la qual el teu bloc hi apareix. Per tant, i sempre que no ens manifestis el contrari, el teu bloc serà agregat al portal. Si pel contrari, no vols sortir-hi, envia’ns un email a blocairesosona@gmail.com i no t’hi agregarem.

També et volem convidar a la 1ª Trobada Blocaire d’Osona que celebrarem el proper divendres 13 de juny de 2008, a les 20 hores, a la Sala Polivalent de l’Ajuntament de Tavèrnoles. La trobada consistirà en una taula rodona amb debat posterior, moderada per Enric Xicoy (periodista, professor de la Universitat Ramon Llull i col•laborador del canal de noticies 3/24 de TVC), amb tertulians i blocaires de luxe:

-Vicent Partal (blocaire i director de Vilaweb)
-Saül Gordillo (blocaire i director de l’ACN)
-Carles Puigdemont (blocaire i cap de llista de CiU a l’Ajuntament de Girona)

Després de l’acte, hi haurà un sopar-tertúlia al restaurant El Roquet (piscines) de Tavèrnoles en el que també esperem comptar amb la teva presència (envia email per confirmar sopar a blocairesosona@gmail.com fins el dia 9 de juny). El preu del sopar és de 18 €.

Esperant poder-nos saludar personalment i conèixer de primera mà les aportacions i experiències de tots els blocaires, rep per endavant una afectuosa salutació virtual.


Atentament,



Grup promotor osonosfera.cat