dimecres, 27 d’agost del 2008

Existirà l'Indian Creek Català?

No fuck'n way at all!!!! Una altre vegada torno amb la moral per terra... de fet no som els primer que voltem per la Plana i rodalies buscant noves parets i rocs per poder escalar... i això ja em podria obrir els ulls, però costa resignar-s'hi!! Recordo haver vist aquest murs fissurats anant a escalar pels cingles del Bertí, justa abans del viatge als Estats Units; llavors aquelles fissures es veien tan perfectes i escalables que pensava hauríem trobat nous sectors per poder empotrar mans i dits. La visita d'avui m'ha confirmat que res de res... tot i que en Popi ja hi havia fet una inspecció ho volia comprovar jo mateix. De moment d'Indian Creek només n'hi ha un.
Per sort en Popi es una font inesgotable de motivació per seguir buscant així que deixarem passar uns dies per recuperar les ganes de tornar-nos a envardissar i suar pels peus de parets buscant les fissures que ens trauran una mica el mono del masoquisme dels empotraments. Però torno a repetir que... THE CREEK is the Best!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ueee! Marc sóc el Miquel Blanco. Necesito el teu E-mail. pq t'enviaré fotos d'una zona amb fissuretes a prop de Coll de Nargó. És arenisca-calcari. Surten algunes de bones i ja he obert una en la que també he posat alguna xapa. Potser sobren però així la gent s'animarà una mica més a posar ninos (estil dejà vu). Té 2 llargs (75m) i mola mazo (7a aprox.) miquelnargo@hotmail.com
Fins aviat!