dijous, 23 d’octubre del 2008

CIENFUENS: pluja, festa i... escalada ! !

El cap de setmana passat vam anar a la trobada de Cienfuens. El temps no pintava gaire be, però les ganes de "descobrir" una nova paret van ser suficients per fer les 4 horetes de cotxe. Ens llevem el dissabte al matí plovent... bueno... ens hi tornem a girar... finalment l'Albert i en Santi comencen a fer material i... de mica en mica tothom comença a preparar-se per escalar. Amb en Toti ens decidim per escalar la Rufino Vinagre. Trobem els primers dos llargs una mica molls i tenint en compte que tenen passos claus en placa, no podem escalar del tot a gust; la part de dalt està seca i ja no hem de patir per les patinades de peus. Via força guapa, amb trams herbosos a la part inferior i roca a negociar per aqui i alla. Entrada a R1 delicada, passet de placa amb el seguro lluny que dona yuyu, potser la humitat no ens va ajudar gaire... El pas de A1 no ens va semblar tan com 7a, navegant una mica hi ha un bon canto... L'últim llarg és especialment maco, amb roca roja molt bona i diedre desplomat amb ambientillo, sensacional!! Vam utilitzar més o menys el material de la ressenya.
Dissabte a la nit festa!! i tenint en compte que no parava de ploure fora del refugi, a dins el vi tampoc parava de caure!!
Ens llevem el diumenge amb boires, núvols, humitat i... mal de cap... però cap al migdia un ventet fred ja ha assecat força la paret, així que no tenim excusa per agafar els trastos i fer la caminadeta cap a peu de via. Amb l'Annalisa i la Lidia escalem la Directa Osborne; la clàssica de la paret. Via de fissures i xemeneies, semiequipada amb parablots i algun pont de roca.
Vam empalmar el primer i el segon llarg, quedant així una tirada molt bona amb el segon tram en fissura a protegir totalment. El llarg de 6a, de després de la feixa es especialment bonic i supera un mur amb forats equipat amb parabolts. Un bon joc de friends ajuda, sobretot en la fissura del segon llarg que es fa froça llarga. La roca es molt bona en general.
Gracies Albert i companyaia per motivar aquesta trobada i també a la gent de Huesca per oferir-nos el refugi de Peña Guara; ens veiem a la pròxima!!


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Uoops!! Una bona BOTA interessant!!!

Aps! volía dir... Una bona VIA interessant!

jejeje :)

Quo ... bebent a galet!

Raquel ha dit...

Això sí que és aprofitar ál màxim un cap de setmana de pluja... Felicitats!!

Piju ha dit...

Hostia Marc, no ens vam veure, llàstima!

On estàveu dormint?

Jo i en Pastes vam estar esmorzant i xerrant pel pàrquing fins a les 10.30h, i al final vam decidir tirar cap a Alquezar (havíem de tornar a casa a la nit), i vam escalar de película.

A veure si ens saludem a la pròxima!