dijous, 12 de maig del 2011

Serra de Carreu

Ahir vam fer una visita a la tranquil·la Serra de Carreu, per escalar les vies Ni Contigo Ni Sintigui i Aromes de “Chirla” amb en Marc Muntanya, les dues amb bona i molt adherent roca.La primera recórrer compactes plaques equipades amb spits i parabolts, moviments tècnics, confiança amb els peus i control dels nervis, especialment a la placa del tercer llarg on els seguros estan lluny.
La Aromes de “Chirla” troba una bonica entrada per anar a buscar els sistema de fissures que domina aquesta zona da la paret. Tots els llargs molt guapos, sobretot l'espectacular tercer que vam escalar en lliure, mes o menys 7a. La fissura del segon llarg te força herba i dificulta tant l'escalada com la protecció.
Les vies es rapelen còmodament tot i que hi ha algun cordino una mica vellet, el material de les ressenyes ens va ser suficient, tascons molt útils per la Aromes de “Chirla”. Aquesta última molt recomanable i que combinant-la amb l'altre ens donen un molt bon dia d'escalada.

1 comentari:

albertganxets ha dit...

aromes de xirla ...
d'on vindrà aques nom ???

que l'herba proliferi al 2on llarg demostra la poca incidència del nostre pas. Ho vam netejar tant com vam saber o poder.

Bona tarda maquinilles !