dimecres, 20 de juny del 2012

MARTÍN, CUIDA TU JARDÍN 130m 7b (6b+ obl.) - Punta Jabalí - Peña Montañesa

En Tersa escalant el primer llarg, amb final de gotes d'aigua brutals.
Temps insegur... no pinta massa bé per anar a Ordesa, així que ens decidim per Peña Montañesa i la seva vessant Oest. Dimarts, de bon matí... ens falta material, el temps fa patir... i finalment ens decidim per una cosa me curta: Punta Jabalí.
L'Ik a la bonica placa del tercer llarg.
Bonica via que pot servir de bona introducció a les escalades de La Peña, amb la comoditat d'una aproximació més curta, una retirada fàcil i amb la boníssima roca a que ens té acostumats, que de ben segur ens deixarà amb molt bon gust de boca i ganes de repetir.
El tercer llarg, per a mi el més bonic: plaques, fissures i flanqueig de postres.
Línia ben trobada en una paret que a primera vista no se n'hi cap de massa lògica. Escalada variada, predominat la placa però amb bonics trams de desplom amb degotalls, algunes fissuretes i flanquejos sorprenents. A nosaltres ens "sorpren" la pluja i baixem de l'últim llarg tot admirant el nou projecte que te molt bona pinta.
L'Ignasi comença l'últim llarg, els núvols amenacen...
La via està semiequipada amb parabolts, pitons i ponts de roca; en alguns trams caldrà escalar per anar a buscar els seguros, l'excel·lent roca ajuda donant seguretat. La via es troba a l'ombra fins als voltants de les 14. Via recomanable!

2 comentaris:

MONTSaDBT ha dit...

MONTSaDBT et convida al seu blog

albertganxets ha dit...

ai bandarrilles
a veure si aviseu en pujar pel piri, per coincidir

que, seguiu el superprojecte de la oest de montañesa ???
nantros hi vam tornar, ens deuen faltar dos llargs... per apretar

abraçada