diumenge, 21 d’octubre del 2012

VIA DE TOTS 485m 6b (V+ obl.) - Cara Sud Pollegó Inferior - Pedraforca


Fa un parell de setmanes vaig poder tornar a escalar amb en Manny, entranyable company de cordada que vaig conèixer a Arizona. Ell és un enamorat de casa nostra i des que l'hi vaig ensenyar el Pedraforca, ara fa un parell d'anys, que l'ha volgut escalar.
Escalant el bonic primer llarg que varem fer juntament amb el segon.
Per mi perfecte! A aquesta paret sempre l'hi poso l'adjectiu de l'oblidada, tot i ser un paratge que m'encanta només hi havia escalat dues vies i em va fer molta il·lusió poder escalar aquesta via amb en Manny.
En Manny escalant els últims metres de la via.
Varem fer l'aproximació pel prat de Reo, llavors vaig pensar que potser per això és l'oblidada, ja que hi ha una bona pujada!! Però el magnífic ambient i la qualitat de la roca la fan mereixedora.
La via primer escala boniques plaques fins arribar als espectaculars lapiazs del cinquè llarg; llavors va enllaçant fissures fins arribar al cim. Sortint de la feixa hi ha una variant, equipada durant el re-equipament de la via, que escala bonics lapiazs i val molt la pena. És una via recomanable per escalar fins al cim d'aquest bonic pany de paret.

2 comentaris:

manny ha dit...

Thanks for the great climb my friend!

Marc Vilaplana Traveria ha dit...

Always a plesure my friend!! and ready for the next one!