diumenge, 6 de gener del 2013

SERRA DE SANT JOAN

En Santi arribant a la segona reunió.
Abans de Nadal, amb en Santi vam anar a descobrir aquest bonic i tranquil indret; molt recomanable per als dies curts i assolellats d'hivern.

El primer dia vam escalar a la zona Est de la Serra, al sector Montanissell. En Cesar ens havia recomanat dues vies: Aerolito Sevillano 160m 6c (6a obl.) i Racons d'il·lusions 165m 6c+ (6a+ obl.), nosaltres vam escollir la primera.
Bon ambient a la sortida de R2.
La via està bé, sense ser especialment bona, escala un seguit de fissures enllaçades amb algunes plaques. A destacar el tercer i sobretot últim llargs, aquest molt guapo. Graus apretats, nosaltres ens vam penjar a discreció, sort que l'equipament és generós en les seccions més difícils, a la resta caldrà anar equipant.
Vam rapelar des de l'última reunió de la via Racons d'il·lusions fins a la feixa i llavors caminant fins al cotxe. Bona opció per un dia molt curt ja que el cotxe queda a 10 minuts del peu de via.
El tresor dels Maquis!!
L'endemà ens movem més a l'Oest per visitar el sector de la Panxa Vermella, aquí escalem la via El tresor dels Maquis 210m 6b+ (6b obl.).
La via ens va agradar molt, itinerari molt ben trobat i sempre sorprenent, on caldrà escalar en tots els llargs, a més la roca és molt bona!
Escalant el magnífic primer llarg, molt guapo!!
Prefereixo no explicar massa res de via, sinó convidar-vos a fer-la i gaudir de les seves sorpreses.
La via està semiequipada però caldrà anar posar cosetes de tant en tant. Nosaltres vam portar micros i friends fins al 2 del camalot i algun tascó i vam anar bé. Molt recomanable!!
Ambient i molt bona roca, en Santi a R4.
Trobareu més fotos al blog d'en Santi: fotos d'escalada.