dilluns, 6 de maig del 2013

TEMPESTA NOCTURNA 350m 6c/A1 (6a+ obl.) - Montrebei Paret de Catalunya

La Laia escalant la secció final del primer llarg.
No has fet la tempesta nocturna!!?!!?!! Ara ja fa anys que, durant les llagues piades que acostumem a fer els escalador, surt aquesta pregunta... Doncs no, ara ja fa un temps que gaudeixo d'aquesta paret i encara no havia escalat una de les grans clàssiques.
Escalant el curtet però bonic quart llarg.
El temps no podria haver estat millor per escalar la via; sol, núvols i aire fresc ens regalen una bona temperatura durant tot el dia. Amb la Laia gaudim de la bonica combinació de plaques i fissures que segueix la Tempesta Nocturna.
Moltes cordades a l'impressionant mur d'Aragó.
Després de sentir a parlar tant i tant de la via, m'esperava llargs de somni... malaides expectatives!! La via és ben bonica i amb roca bona en pràcticament tot el recorregut, alguns trams de placa gris fantàstic i fissures compactes i bones, però potser m'esperava llargs més mantinguts.
Fantàstica bavaresa!!!
No em va decepcionar, però, la magnífica bavaresa del setè llarg; ambient garantit!! En el novè llarg varem fer una petita variant directa, tot seguint una fissura roja en comptes de fer el flaqueig a la dreta, quedant un llarg molt bonic.
Petita i bonica variant directa al novè llarg.
Via molt recomanable, reunions amb parabolts i alguns pitons i parabolts en els llargs. El primer llarg es passa sense problemes amb les pitons que ha abandonat la gent.
La Laia després de superar la bonica placa roja del penúltim llarg.
Varem compartir paret amb en Cesar, Miquel i company, que es van baixar de la Mala Vida ja que hi ha un voltor amb cria en una petita cova d'un surt un tram d'A2.
Curioses formacions rocoses a la xemeneia final.
Molt ambient, també, a Aragó; dues cordades a la Totxaires i una a la Ksur-Ul-Aina. Aquests últims van abandonar a mitja via fent cap a la Totxaires... deu ni dor!!!

5 comentaris:

Lai ha dit...

Malgrat que t'esperaves més potser... un gran via per celebrar el teu aniversari! ;P
I al diedre gris, la cordada de les neskas i el seu projecte http://neskalatzaileak.blogspot.com.es/
Que xula la 1a foto!uaaalaaa!! :) ja me les passaràs.
Fins aviat! :)

Anònim ha dit...

¿Se puede hacer sin ningun problema la via?. Es que nos habian dicho que habia un buitre con la cria por el largo 9 o 10 y no te dejaba pasar

Lai ha dit...

sí se puede. En la mala vida sí hay un buitre con cría, pero en la tempesta no vimos ninguno.
Saludos.

Anònim ha dit...

Muchas gracias por la info Laia. Dentro de poco ya estamos otra vez alli.

Anònim ha dit...

La vam repetir el dissabte 1 de juny i hi havia una cria d'Aufrany en un forat sobre la R5. Els pares volaven sobre nostre.