dilluns, 17 de març del 2008

The Lemmon Sessions

Despres de molts dies escalant el granit del Sud d'Arizona, els meus dits comensaven a quedar-se sense pell i el mal temps ha arribat en el millor moment, un parell de dies de descans em deixeran recuperar un mica i per passar el temps una altre entradeta al blog. Dissabte vaig anar a escalar amb una bona colla de gent i vam aprofitar per fer unes quantes fotos!!
Les vies escollides varen ser dues super classiques de Mt Lemmon:
Lizard Marmalade Direct 5.10+, ressegueix la linia fisurada just a la dreta de la xemeneia, una via d'uns 45 metres sense cap seguro on la proteccio es genial. Te algun tram delicat, al sortir del sostret i uns passos el babaresa tecnics, llavors molts reposos i verticalitat asegurada!


Arizona Flyways 5.11c/d, segons diu la gent un dels millors 5.11 de la zona; 25 metres d'escalada mantinguda sobre un lleuger desplom que es va accentuant cap al final de la via, fins arribar a una petita repisa i superar un muret que porta a la runio. Regletes i cantos perfectes, roca abrasiva i un bon equipament fan d'aquesta via un total gaudir de l'escalada.
2 comentaris:

Oriol Quo ha dit...

Cullons!!.. certament tu no pares ni et canses per res, eh? jajaja

Juerrr Ja començo a pensar que ets inhumà e incansable.. jajaja. En fi... com a mínim observo que ets l'únic de la foto que està assegut! juaaaaaaaa això ens fa pensar que potser a la fi.. un dia si que per esgotament... tornaras, jeje

Ànims... i salut!

PD. guapa aquesta Arizona Flyways!!

Ferdinand ha dit...

M'agrada el que veig i el que llegeixo, i t'envejo: primera perquè m'agradaria tenir el gos gran i negre de la fotografia, jeje, després perquè m'agradaria estar aqui i haver fet el tros de la ruta 66 amb tu. Molt bé, molt bé, segueix tirant fotos i explicant-ns la teva aventura americana.