dimarts, 30 de setembre del 2008

EL REINO DEL VACIO

Un altre tastet de les roques que tenim per casa i voltants. Aquest cop vam triar el sorprenent i únic conglomerat de Los Mallos de Riglos; les vies escollides van ser: El Pajaro al Mallo Pison i De Naturaleza Salvaje al Mallo Visera. Les dues obertes per baix pel mestre riglero Fernando Cobo.

La via El Pajaro no ens va semblar tan bona com pensàvem però es una bona opció per escalar en lliure la zona esquerra del Pison sense entrar en el mon dels 7ns. Està reequipada amb parabolts i els cordinos dels ponts de roca encara estan força be; tot i això hi ha algun bon aleje!!!



De Naturaleza Salvaje ens va semblar una via molt bona, amb dos trams força diferenciats: els primers quatres llargs son més aviat plaqueros i difícils amb passos en canto petit i romillo. Els llargs de dalt i després de superar l'espectacular sostre fent el cuc, son molt disfrutons: canto i continuïtat per l'espero esquerra de la Visera amb molt de desplom. L'ultim llarg, que em va fer suar de valent, em va semblar molt dur: mes tècnic que els anteriors i també molt desplomat, presa petita... ... en fi que em vaig emportar més d'una caiguda.

Aquest vídeo està fet des de la sisena reunió de De Naturaleza Salvaje, on la timba de la Visera es espectacular!!! La Visera... el reino del vacio...

1 comentari:

PGB ha dit...

Quin pati!!!

Enhorabona per les vies, bous!