dimarts, 9 de setembre del 2008

PATXARÁN - Congosto de Ventamillo

Un bon lloc per si ens hem stressat massa escalant per Ordesa, és el Congosto de Ventamillo, a l'entrada de la Vall de Benasque. Ofereix unes parets d'uns 150m de calcari molt bo a les parts centrals i altes, i més petadet i patinos a la zona baixa.
L'altre cap de setmana, després d'escalar la Zaratustra i d'una nit plovent... la mandra de la caminada... el cel mig ennuvolat... ... va!! anem cap al Ventamillo a xapar parabolts!! Vam fer la via Patxarán, guapa amb els llargs 3 i 4 especialment bons. Està equipada amb parabolts, es necessiten unes 20 cintes pel 4rt llarg i els dos primers ràpels es fan per la via de la dreta. Cal anar en compte si fa sol perquè allò pot ser un forn!

1 comentari:

Ferran Guerrero ha dit...

Que guai per fi algu més que l'escala i si us ha agradat encara estic més content, sisisis es 6c crec i con s'ho ha fet en Furry a dalt ufff tela, quin riure.

La fisura ens referiem a la que vam equipar en Marcel i jo, pero molaria arreglarla fins adalt, hi ha parabolts, spits, filferro, parabolt enfonsat, i l'atre seria com l'aresta de Sant Feliuet pero més a la seva dreta, sortiria una via facileta, pero tambe mola.

I a la pedra del sacrifici, reequpar l'espero que puja fins a dalt que te un buril i un pito esta a l'esquerra de la fissura que surts fent tu al video, no ho se depent de les ganes, a lo millor aquesta tarde hem deixo caure per alla.

Ja veig que us passa com a mi, voltar i mirar, caminar i al final la roca no es el que sembla, pero al final es trobara, cap problema.

Salut Marc.