dijous, 28 de febrer del 2008

Route 66

Joshua Tree, molt mes tranquil que ara fa tres mesos quan hi vam estar amb en Morfu, em va tornar a recordar que encara s'han d'anar carregant les piles. Vaig fer una miqueta de bulder amb massa vent i finalment vaig continuar al viatge, aquest cop cap a l'est en direccio a Flagstaff, Arizona. Aquest va ser el petit tram que vaig fer de la mitica Route 66 o "The Mother Road" que unia Chicago amb Los Angeles abans de l'existencia de les carreteres interestatals, portant aixi la majoria dels immigrants que anaven cap a l'oest durant els anys 30-60.

L'arribada a Flagstaff va ser tota una sorpresa per a mi, ignorant com soc, resulta que esta a uns 2.300 metres d'alsada i... encara que jo no ho vulgui ara es hivern; aixo vol dir que estava tot nevat. Com sempre escapant del fred vaig fer una rapida visita a Sedona, poble super turistic amb uns paisatges realment bonics. Vaig anar a prendre vistes per a futures escalades quan les temperatures siguin mes agradables. No s'em va acudir res mes que tornar a Flagstaff a passar la nit i... aixo ja no tenia que ser tanta sorpresa... em vaig llevar que estava nevant i en el meu intent per anar al sud, buscant la caloreta de Phoenix i Tucson, casi em quedo encallat a l'autopista amb la nevada que feia, sort que la chevy es molta CHEVY!!!!!

1 comentari:

Oriol Quo ha dit...

Jajajajaj!!!

Osti! vas a usa i trobes... ��NEU?? juaaaaaaa

Amss� Fins avui, seguint els teus periples, em foties una enveja que no vegis! � jajajajaja Per� t'he de dir que almenys, aquest finde� jo estar� tocant roca calentoneta de Montserrat! ajajaja.. avui M'�s un consol!

Vinga va� bromes a part: que toquis roca calenta ben aviat!!
Sort i vida Marc!

Quo