dissabte, 29 de març del 2008

Arizona Rock's ! ! ! - 2

Finalment vaig deixar Tucson; abans pero, en Doug em va portar a The Homestead amb els seu flamant 4x4 nou. The Homestead es un sector d'esportiva en un congost de roca calcaria; situat entre Tucson i Phoenix i a l'est. Plaques grises, roges i desploms amb xorreres... com a casa!!! La veritat es que val la pena, si mes no per deixar respirar les yemes dels dits despres de dies escalant el granit de Mt Lemmon.
Parada de dos dies a Phoenix amb escalada a Queen Creek, aquest cop en un sector diferent al que vaig estar amb la Jodie. Vies curtetes i molt apretadoes!! Forats, lajilles i regletes en roca volcanica(riolite) molt abrasiva.
La gent de Phoenix em van portar a Isolation Canyon, un dels "secretivos" d'Arizona o, com diuen ells: show and tell location only. A primera vista no fa gaire bona pinta, sembla tot trencat, molt liquen... pero un cop fas un parell de vies la cosa canvia!! La roca es molt compacta i ofereix cantos que generalment son positius amb regletes perfectes; quartzitse: "arenisca" compactada metamorficament, molt agradable al tacte.

Alla vaig coneixer en Manny, un dels aperturistes de la zona i vaig poder fer la primera repeticio d'una via que acavaba d'equipar: Duckie Butt Rub 5.11b. Vaig disfrutar molt de l'escalada a Isolation Canyon. Pensava que estaria mes que preparat per les fisures basaltiques de Flagstaff pero, com veureu a la propera entrada... they're kicking my ass!!!

1 comentari:

Oriol Quo ha dit...

Pel que es veu a les fotos... homestead "mola"...

i.. dedueixo per les fotos que deu ser una zona amb molt per obrir encara...
Observo també que Homestead no deu tenir molta dificultat oi?…
De fet... mirant la primera foto penso que... si cal, t'agafes al catus!!! juaaaaa!!

En fi.. jajaj Vinga! Anims… i força!