divendres, 29 de juliol del 2011

MESTRE LLOP 220m ED- - El Peladet

Amb aquest estiu que està fent, els destins d'escalada es fan una mica atípics; aquest dissabte, a finals de Juliol se'm va fer molt estrany d'estar escalat a Terradets. De fet vam escollir una paret que fins a la una o les dues està a l'ombra i de fet estàvem esperant el sol ja que amb el fred vent que bufava vam quedar gelats.
Amb en Roig i en Cisco vam fer la via Mestre Llop, a la zona mitja/alta del Peladet. La via ens va agradar molt; roca sempre bona, com ens te acostumats el Peladet i tots els llargs amb el seu toc especial.
En els llargs de sisè ens caldrà escalar i estar alerta per a trobar els millors emplaçaments per les assegurances ja que a vegades no son evidents, els parabolts estan força distanciats.
Els llargs de setè estan molt ben equipats; d'entre ells el cinquè llarg és una peculiaritat dins el Peladet, sobre roca ataronjada de difícil escalada i graduació ja que te molts passos aleatoris on cal posar-hi una bona dosis d'imaginació, un bon exemple d'escalada fungy; tal i com diu en Kim el llarg ronda el 7a+/b.
Vam rapelar la via de la setena reunió a la cinquena i llavors tal i com marca la ressenya. Vam portar els camalots 2 i 3 i nomes vam fer servir el 2 en una ocasió, pràcticament prescindibles; sí que son importants els aliens o friends petits i estrets ja que ens hem d'assegurar a les vires i aquests hi treballen millor. Una bonica via per gaudir d'un fresc dia d'estiu.