dijous, 7 de juliol del 2011

SERIAL DRILLER 250m 7a+ - Nova via a Peña Montañesa

Ja feia molts dies que ho dèiem, finalment vam coincidir i vam posar rumb a Peña Montañesa. L'Albert tenia vista una línia i amb la motivació i les ganes que comporten una nova ascensió, vam fer una feixuga aproximació que per sort vam millorar el segon dia.
Punta Sola és una enganyosa agulla que es camufla amb els entrants i sortints de Peña Montañensa; vista des de l'Oest s'endevina l'esvelt ullal d'un magnífic calcari gris que caracteritza aquesta formació. Serial Driller en ressegueix la paret Oest oferint dues parts ben diferenciades.
En els dos primers llargs trobem la típica roca areniscosa de Peña Montañesa amb fissures uniformes on gaudirem de l'escalada d'autoprotecció. Curiosament el tercer llarg ja és de calcari molt compacte però escalarem una molt bonica fissura.
A la segona part podrem gaudir d'un calcari excel·lent escalant exigents plaques, a excepció de la característica cicatriu del cinquè llarg. Escalada amb ambient i espectaculars vistes del massis del Mont Perdut.
Via bonica amb escalada variada així com en roca, en un escenari tranquil i amb unes vistes impressionants, esperem que us agradi!!
Trovareu més informació i boniques fotos al blog de l'Albert, el gran motivador per aquest tipus d'aventures: http://albertganxets.blogspot.com/2011/07/serial-driller-nova-via-montanesa.html

1 comentari:

manny ha dit...

Where is this place? Route looks cool. Nice work Marc.