dijous, 19 de juliol del 2012

JOSE MARIA MORROS 400m 6b/c - Tozal de Mallo - Ordesa

L'endemà de la Via de Sexto vam anar al Tozal del Mallo per fer aquesta via que ens havien recomanat tant en Toti com en Xevi Dorca. L'inici de la via és fàcil de localitzar i coincideix amb la Franco-Española, per un evident i rampos diedre.
En Miquel al segon llarg, deixant la Franco-Española a l'esquerra.
Tant en Tersa com jo vam coincidir en lo bona que és la via, els primers llargs tenen un aspecte tètric i petat però resulten ser molt guapos.
Jo escalant el tercer llarg, molt guapo!
Vam anar amb la ressenya d'en Remi Thivel que és força encertada en general. Només comentar un parell de coses: un cop a la Plaça Catalunya em va costar una mica trobar la reunió que es troba en una marcada repiseta que té un petit pi a l'esquerra i un arbust a la dreta, els dos un parell de metres més avall.
Jo escalant el segon llarg de la part superior, 50m espectaculars.
El primer llarg després de la Plaça Catalunya no ens va quadrar amb la ressenya, en Miquel va arribar a un punt on hi ha una punta de pitó en una placa amb un pas molt difícil que no ens va sortir ni a un i l'altre, quan la ressenya marca 6a+... possiblement vam anar massa a l'esquerra.
Tram comú amb la Franco-Española.
Via molt guapa i sorprenent, també exigent i sobre roca molt bona. Olé per l'aperturista, en solitari i ja fa uns quants anys. Molt recomanable!!!
En Miquel arribant a la R7, comú amb la Franco-Española.

1 comentari:

manny ha dit...

Bravo Marc, looks like a great route...

Maybe this September!