dissabte, 20 d’abril del 2013

FLIP MATINAL 200m (6a-A1) - Paret dels Diables

Començant la via, es pot veure tota la línia que seguirem.
Continuant amb les clàssiques... aquest cop a la cara Nord de Montserrat. Ens trobem en Tersa en Ximenis i jo, aquesta ja l'he fet... ai! aquesta ja l'he fet jo... aquesta... aquella... i ves per on la Flip no l'havia fet cap dels tres i jo la tenia fotocopiada i guardada amb les vies pendents.
Escalant el finet i delicat tercer llarg.
Línia més que evident que escala els fins però visibles diedres de la part dreta de la paret de Diables. La via esta força equipada tot i que cal dur tascons i friends fins al 2 o 3 de Camalot. Alguns dels burils i pitons estan moooolt vells, però com que en els trams que els trobem n'hi ha tants... molt no es pateix.
Escalant el quart llarg, aquí comencen els bonics diedres.

La via s'ha escalat en lliure, segons piada del caranorte. Sense anar-hi amb aquesta intenció, nosaltres ho vam provar una mica sense èxit. El tercer llarg es molt finet i té força trams de roca delicada, hi ha burils molt deteriorats però... n'hi ha un munt; llarg molt guapo de placa tècnica (amb alguns A0 al final... ..). El quart llarg comença amb un muret un xic desplomat també amb roca no massa bona... no ens va sortir en lliure.
mmmm "quin da mas"
Als llargs dels diedres la roca és molt millor, i es gaudeix de l'ambient d'aquesta bonica paret. Vam empalmar els dos últims llargs, així s'evita la reunió amb menys burils perquè a les altres.. ... n'hi ha un munt!!
Cinquè llarg, roca excel·lent.
Des del plàtan de diables ens acompanyen uns mestres montserratins que, incansables, segueixen gaudint d'aquest paratge que tant ens enamora:

3 comentaris:

paca ha dit...

...això de mestres....no sé,veien-vos com pujàveu valtros de bé i ràpid....
VISCA MONTSERRAT NORT FACE!

Anònim ha dit...

Merci Marc.. per les fotos i els comentaris.. però com diu el Paca.. mestres de l'escalada lenta!

Bullarolins

Marc Vilaplana Traveria ha dit...

Jejeje!!! ràpids, lents... cada loco con su tema que diuen, no!? Va estar divertit tenir-vos per allà fent de les vostres!!!!

Que vagi bé i bones escalades!!