dilluns, 4 de juliol del 2011

FISH&CHIPS 100m 7b+ - Agulla Lluís Estasen d'Ecos

La setmana passada vam anar amb en Popi a fer la primera repetició d'una nova via que ha equipat a l'Agulla Lluís Estasen d'Ecos. La via escala les compactes plaques a l'esquerra de la Mojo Picón, oferint un bon ambient i escalada tècnica.
A partir de les 3 de la tarda no toca el sol a la paret, per tant una bona opció per una escalada de tarda, tenint en compte, això si, que l'aproximació es fa una mica feixuga. Roca molt bona però cal anar una mica en compte a l'últim llarg. Al igual que les altres vies de lliure d'aquesta agulla, molt guapa i del tot recomanable.

8 comentaris:

Piju ha dit...

Ja hem van dir que hi havien xapes noves....ja hi anirem!

per cert, que arreglin la topo...per dalt s'equipa, no s'obra!

Anònim ha dit...

commentari de subnormal

Anònim ha dit...

He pensat el mateix!!!

Piju ha dit...

es habitual que els estat de “normalitat” d’uns i altres no coincideixin...però no estaria tant segur de que el vostre estigui per sobre del meu…

a mi m’agrada que em corregeixin els errors, i mes en una ressenya, que es queda per sempre penjada a internet i/o publicada en guies…l’expressió “oberta per dalt” es incorrecta...

si el problema es amb mi, podeu escriure’m al meu mail, hem sap greu que hi hagi mal rotllo en el blog d’un col.lega al que admiro i segueixo.

salut

paca ha dit...

obrir per dalt no es obrir.
obrir per dalt es eqquipar
obrir per baix es obrir

ser subnormal mola ser anònim...

Aniol ha dit...

FISH AND CHIPS!!!avui la hem repetit amb el Roger. Ens ha agradat molt. Plaques excel·lents d finura i tècnica montserratina i algun bolo inhumà al 3r llarg. Tot i així algun xapatge una mica raret als 2 primers llargs.
Felicitats als equipadors!!!!

Anònim ha dit...

Home, obrir, obrir, lo que es diu obrir, es realment quan es fa la primera ascensió de la via en lliure, perquè no ens enganyem equipar, s'equipa igual per dalt y per baix.
Peró bueno, coincideixo que obrir, sempre es per baix, es lo mes encertat.

Anònim ha dit...

Jo la tinc molt petita i hi ha qui la te molt llarga.
Enoravona valents. Falten len taxpes de la ultima erre de la Mojo Picon. Jo si no l'agues feta m'agradaria saber-ho.